BejelentésVándor Színház
A Színház, amely szívből játszik a szívnek.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 A Színházat Lengyel Zoltán és Dorogi Éva alapította.

Lengyel Zoltán 1971. december 29-én született, Mezőkövesden. A színészi karrierje 17 éves korában kezdődött el, mikor Miskolcon Sopsits Árpád, a Céllövölde című filmjéhez főszereplőt keresett, 80 000 fiúból őt választotta ki. A riport leírása metekintehtő:

a filmvilag.hu-n

A Céllövölde után szerepelt az 1968-ban, majd a Derengőben. Több díjat megnyertek ezek közül néhány: 1990 - Magyar Filmszemle: különdíj, a külföldi kritikusok díja; Cannes: Ifjúsági díj; Chicago: Arany Plakett Klöpfler Tibornak; Bergamo: FIPRESCI-díj. A filmes karrierjét itt abba hagyta és az élete a színház felé terelődött. 2007-ben újra szerepel egy magyar filmben, melynek 2008-ban lesz a bemutatása. Mezőkövesden több sikeres darabot tudhat maga mögött, mint rendező és színész egyben. Ezek közül néhányat említek: Fekete Péter, Osztrigás Mici, Padlás,  Isten pénze, Légy jó mindhalálig!

Kitűnő rendező és színész.

A párjával alapítottak egy olyan Színházat, amely ellátogat azokba a városokba, falvakba, ahova más színházak nem mennek, ezér lett a Színház neve:

Vándor Színház

 Fantasztikus színészekkel, dekoratőrrel és díszlettervezővel dolgozik együtt.

Mindent megteszünk, azért hogy az előadás magas színvonalú legyen, köszönhető ez a profi színészeknek és a látványos díszletnek.

 Szeretne ez a kis Színház sok örömöt, szépet adni az embereknek.

Készítette: Dorogi Éva
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!